Ruim 75 jaar passie voor interieur

Samen uw thuis realiseren. Dat vinden wij belangrijk. Al ruim 75 jaar lang en drie generaties aaneen. Ons team bestaat uit vertrouwde gezichten. Specialisten in meubelen, bedden, vloeren en interieuradvies. Allen met passie voor interieur.

Sinds 2002 staat Sluys Wonen onder leiding van Kees en Wino Sluijs. Daarmee is niet alleen de familielijn doorgezet, ook de bedrijfsfilosofie van kwaliteit, service, persoonlijke aandacht en vertrouwen. Een filosofie die al generaties lang onze sleutel is tot succes.

Wij maken graag tijd voor onze klanten. Samen verwezenlijken wij uw wensen, met gedegen advies en op basis van goed vertrouwen. Wij zien onze klanten graag terug. Gemaakte afspraken komen we na en u betaalt ons pas na levering. U kunt dan eerst beoordelen of uw wens gerealiseerd is. En is er ooit iets mis met uw aankoop? Wij horen dat graag. Ook dan leveren wij de service die u van ons mag verwachten.

Onze goed bereikbare interieurwinkel in Vianen biedt met 3000 m2 volop de ruimte om ons uitgebreide aanbod optimaal te presenteren. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid om rustig inspiratie op te komen doen.